Via ferrata mare
Via ferrata mica
Proba de echilibru
Escalada
Tiroliana
Rapel
Ferrarii Go Cart
Segway
ATV
Buggy
Mountain Bike
Echitatie
Jocuri Outdoor si Indoor
Paintball
Entertainment
Caricaturist
Epigramist
Actori
Iluzionist
Speologie
Rafting
Canioning
Caiac
Parapanta
Motoparapanta
Parasutism
Zorbing
Festin Pantagruelic
Foc de tabara
Supravietuire
Servicii Suplimentare
 

TEAM BUILDING   

    Pornind de la ideile de baza ale unui team building (colaborarea , spiritul de echipa , inventivitatea , flexibilitatea) , Jump Adventure va propune o noua abordare a acestei activitati .Concret , este vorba de a va crea propria poveste pe care noi va vom ajuta sa o transpuneti in practica.

    Consideram ca este un bun exercitiu pentru a va pune la incercare fantezia , creativitatea , originalitatea , indrazneala angajatilor dumneavoastra .

    Iata un posibil scenariu :

   1.  Organizatorul actiunii trebuie sa hotarasca , ca urmare a sondarii opiniei grupului , meniul zilei respective.

   2.  Se vor cumpara alimentele , bauturile , ustensilele necesare gatitului , echipamentul de campare in cazul in care veti hotari sa campati peste noapte.

Pentru campare , Jump Adventure a amenajat pentru dumneavoastra cateva grote uscate foarte pitoresti care se afla in relieful carstic al Cheilor Rasnoavei .

   3.  Jump Adventure va pozitiona in locuri prestabilite alimentele , bauturile ,ustensilele de gatit si cele de campare , ele urmand a fi recuperate de catre membrii echipei dumneavoastra.

   4.  In stransa colaborare cu Jump Adventure liderul grupului va desemna persoanele cele mai potrivite , in opinia lui , pentru a duce la bun sfarsit sarcinile trasate :

                   a. Recuperarea alimentelor acestea vor fi plasate in plin perete de-a lungul unui traseu numit via ferrata , fiind necesari doi , trei , pana la cinci membri pentru a fi localizate si adusa in tabara.

                   b. Recuperarea bauturilor apa minerala , cafeaua , berea , sucurile vor fi de asemenea amplasate intr-un loc cu acces dificil , fiind necesara montarea unui rapel cu lungimea cuprinsa intre 40 si 120 m pentru a junge la ele .

                  c. Recuperarea ustensilelor de gatit , agatate la capatul unei tiroliene de 142 m lungime , suspendata peste chei la inaltimea de 137 m , va supune , de asemenea , la grea incercare echipa dumneavoastra.

                  d. Un pendul spectaculos in fata unui perete surplombat de 100 m inaltime va trebuie obligatoriu efectuat pentru a intra in posesia echipamentului de campare.

                  e. Ultimul element si cel mai important va fi aducerea focului in tabara , prin urmare cel mai indraznet membru al echipei va trebui sa faca bungee jumping de la inaltimea pe care si-o alege: 10 m , 40 m sau 137,5 m.

                   f. Membrii echipei care nu pot participa din diverse motive la aceste actiuni sportive , dinamice , spectaculoase  vor fi desemnati de catre liderul grupului pentru a se ocupa de masa si de campare.

                  g. Ordinea activitatilor va trebui sa aiba o succesiune fireasca , logica , astfel incat sa serveasca scopului final : pregatirea mesei si a adapostului pentru grupul respectiv pentru o noapte in mijlocul padurii.

                 h. Firma Jump Adventure va poate oferi , in ideea unei actiuni de succes , urmatoarele servicii auxiliare : transport , masa , cazare , asistenta medicala , catering , entertainement (caricaturist Bighei Adrian , epigramist Aculin Tanase , actori Toni Ionescu , Ovidiu Popa) .

                 i. Pe tot parcursul desfasurarii evenimentului , membrii echipei Jump Adventure va vor insoti , supraveghea si interveni acolo unde este cazul pentru buna desfasurare a activitatilor .

              Avem certitudinea ca cei 12 ani de experienta in domeniu , profesionalismul angajatilor nostri , calitatea echipamentului folosit si siguranta instalatiilor vor fi garantia unui eveniment reusit.

      

     Ca noutate firma noastra a introdus pe piata un serviciu de ultima ora care se numeste "Ospatul lui Pantagruel" . Acesta presupune un imens gratar incarcat cu vanat impanat : mistret , potarnichi , iepuri , peste , fazani , etc. , toate stropite din belsug cu vinuri alese in jurul unui foc de tabara .