Via ferrata mare
Via ferrata mica
Proba de echilibru
Escalada
Tiroliana
Rapel
Ferrarii Go Cart
Segway
ATV
Buggy
Mountain Bike
Echitatie
Jocuri Outdoor si Indoor
Paintball
Entertainment
Caricaturist
Epigramist
Actori
Iluzionist
Speologie
Rafting
Canioning
Caiac
Parapanta
Motoparapanta
Parasutism
Zorbing
Festin Pantagruelic
Foc de tabara
Supravietuire
Servicii Suplimentare
 

Via ferrata mare

     

    Traseu alpin construit intr-un perete verticat echipat cu trepte si cablu de asigurare , destinat in principal turistilor cu un grad mediu-avasat de pregatire . Are o lungime de 450 m si 250 m diferenta de nivel .

Via ferrata din Cheile Rasnoavei este situata in peretele sudic al cheilor , parcurgerea ei oferind o perspectiva unica si spectaculoasa a zonei .

Traseu foarte expus si aerian , avand chiar si pasaje surplombate , traversee care-ti taie rasuflarea , via ferrata te face sa te simti un alpinist adevarat .

Totodata se adreseaza si pasionatilor de fotografii inedite , creasta finala oferind o perspectiva unica asupra vaii Rasnoave .

     Pentru siguranta celor care parcurg via ferrata , Jump Adventure asigura asistenta alpina , instructorii nostri fiind gata sa intervina in orice moment .

   Via ferrata din Cheile Rasnoavei este singura constructie de acest gen din tara si apartine exclusiv societatii Jump Adventure. A fost construita de Mihai Mandreanu (Popa) , ajutat de : Rudi Ivan , Bogdan Boja , Florin Sasca .

   

In punctele de regrupare ale traseului , veti beneficia de o bautura racoritoare numai in cadrul organizat al unui team building .

Echipament necesar :

-         ham integral ;

-         soc absorber ;

-         casca .

Tarif 100 ron

ATENTIE :   Jump Adventure a contabilizat pana in prezent 15 incidente pe via ferrata  datorate celor care au mers neinsotiti sau cu echipament necorespunzator , obligand instructorii nostri sau Salvamontul Rasnov sa intervina !!!